NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

ODRŽAVANJE RAČUNARA

Odrzavanje racunara - nodcom.info
Da bi Vaš racunar radio onako kako je to vama neophodno, potrebno je da njegove karakteristike u svakom trenutku budu na maksimalnom nivou, i da komponente budu u što boljem stanju. Naš servis je u potpunosti omogucen da zadovolji sve vaše potrebe u pogledu održavanja i otkrivanja kvarova na racunaru - strucno, kvalitetno, brzo i efikasno! Servis racunara obuhvata:

- dolazak po pozivu na adresu klijenta,
- dijagnostika kvarova i nepravilnosti u radu,
- popravka i zamena neispravnih delova,
- testiranje komponenti (izdržljivost, ispravnost...),
- instacija, konfigurisanje i optimizacija operativnog sistema,
- instacija i konfigurisanje svih neophodnih programa,
- backup neophodnih podataka,
- fizicko cišcenje i sredivanje kompjutera od necistoca...

Odrzavanje racunara - nodcom.info
Prilikom servisiranja racunara, korisnici se upoznaju sa pravilnim (pravilnijim) nacinom rada na racunaru, skrece im se pažnja na nepravilnosti koje su dovele do kvara na racunaru i na taj nacin u buduce se slicni kvarovi izbegavaju u velikoj meri...
Odrzavanje racunara - nodcom.info
Održavanje racunara obavlja se na mesecnom nivou i podrazumeva odredeni (unapred dogovoreni) broj obilazaka servisera. svi se racunari pregledaju, optimizuju za dalji rad, otklanjaju se nepravilnosti, proverava zaštita od virusa i od upada sa interneta... Jedino uz pomoc blagovremenog održavanja racunara, sprecicete neželjene situacije tipa: gubitak podataka, blokade u radu, usporenje rada racunara, nemogucnost za izvršenje odredenih procesa... Samo uz redovno održavanje racunara i obilaske naših servisera, možete u potpunosti zaboraviti na bilo kakve probleme u vezi rada samih racunara i njihovu funkcionalnost i upotrebnu vrednost.

Odrzavanje racunara - nodcom.info
Kako da krenete sa održavanjem racunara u vašoj firmi? Kontaktirajte nas, zakažite sastanak, obici cemo vaše racunare, i u vrlo kratkom roku možete dobiti našu ponudu na mesecnom, tro-mesecnom, šestomesecnom ili godišnjem nivou, za održavanje racunara. Orjentacione ponude možete dobiti i putem telefona, ali najbolje je obici racunare koje je potrebno održavati.
Odrzavanje racunara - nodcom.info
N A P O M E N A
Održavanje racunara samo za firme, preduzeca i ostala pravna lica...
U toku perioda održavanja, uvek ce te sa naše strane imati potpunu podršku, kako za vaše korisnike racunara, tako i za vlasnike firmi. Uvek cete moci da dobijete i odredeni broj predloga kako da stepen iskorišcenja racunara podignete na viši nivo (ili pomocu dodatnog hardvera ili softvera), a samim tim i na taj nacin povecate efekte vašeg poslovanja...
Reference

LED i reklame sa folijama

FLUX TECHNOLOGY - LED

Ralkom - kupatilski namestaj

FLUX PRO - SAMSUNG distributer

Servis racunara i opreme

Pogledajte sve...