NODCOM programi
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06
Image 06

MAGACIN

Image 05
Program za vodjenje magacina - ima sledece opcije:
- ulaz - izlaz robe,
- korisnici - magacioneri,
- formiranje otpremnica,
- formiranje prijemnica,
- kartice robe,
- pregled prometa, pregled stanja magacina
- roba sortirana po grupama,
- ograniceni pristup magacionerima opcijama programa


Program MAGACIN - nodcom.info
Program je realizovan u skladu za zahtevima kupca. Maksimalno je pojednostavljen korisnicki interfejs i korisniku programa omogucava maksimalnu kontrolu i pregled svih opcija. Ogranicenja DEMO verzije programa: Ogranicen period koriscenja
NAPOMENA: Ova verzija programa bi trebalo da izadje u susret sirokom krugu korisnika. U narednom periodu, veoma ucestalo, verzija programa ce se stalno menjati i u nju ce se ukljucivati raznorazna poboljsanja i nove funkcionalnosti. Za sve predloge kako da program poboljsamo, dostavite nam sugestije mail-om na office@nodcom.info.
INSTALACIJA: Program je spakovan u ZIP arhivu. Otpakujte arhivu i dobicete folder MAGACIN, u okviru njega imate program MAGACIN.EXE koji pokrecete. Svi podaci se cuvaju u podfolderu PODACI. Kada sa neta budete skinuli novu verziju programa, moracete da je otpakujete u poseban folder (ili samo otpakujte EXE fajl u folder u kome je ranije bio program otpakovan).
Za sve dalje informacije i uputstva, prosirenje programa, poboljsanje njegovih opcija i njegove funkcionalnosti kontaktirajte nas mail-om ili na nase telefone...

Program MAGACIN - nodcom.info


VAŽNO!
Da bi ste program mogli da koristite potrebno je izvrsiti ispravno podesavanje sistemskog vremena u Control Panel-u. Ovo podesavanje neophodno je uciniti pre prvog pokretanja programa. Ukoliko se DEMO verzija programa pokrene pre ovog podesavanja - program nece biti u mogucnosti da se koristi na tom racunaru.
Format datuma MORA da bude dd/MM/yyyy (prvo dan, zatim mesec i na kraju godina). Takodje, za oznacavanje decimalnih mesta potrebno je podesiti tacku. Nacin na koji se vrse ova podesavanja pogledajte na sledecem na sledecem linku:

Image 06
Image 01

Oganj - kovano gvozdje

Image 02

MMA 2003 - poljoprivredne mašine

Image 01

Flux Pro

Image 02

RALKOM - kupatilski nameštaj

Image 02

FRIGO nekretnine

Pogledajte sve...
DEMO download