Prodaja pokrivaca
 
 
 
 
Prodaja krovnih pokrivaca vrši se iskljucivo pravnim licima, izvodacima radova, distributerima, stovarištima...

Narucivanje krovnih pokrivaca možete izvršiti preko našeg sajta ukoliko u meniju izaberete opciju KALKULACIJA. Na jednostavan nacin možete uneti podatke o dimenzijama vašeg krova (dužina rogova i dužina objekta), i dobiti sve podatke o broju krovnih pokrivaca potrebnih za pokrivanje vašeg objekta. Takode, dobicete li specifikaciju svih potrebnih delova potrebnih za pokrivanje vašeg krova.

Da bi izracunatu kolicinu materijala narucili, potrebno je da popunite vaše podatke (adresu, kontakt telefon, mail adresu), kako bi smo vam u što kracem roku dostavili predracun putem fax-a ili mail-a. U okviru predracuna koji ovako budete dobili, bice uracunat i rabat koji uvek odobravamo ako narucivanje ide preko našeg sajta.

Narucivanje krovnih pokrivaca možete izvršiti i u direktnom kontaktu sa nama. Kontaktirajte nas i u dogovoru sa nama napravicemo najbolju ponudu i u zavisnosti od kvadrature i kolicine odobricemo vam i odgovarajuci rabat.

Takode, pozivamo sve zainteresovane izvodace radova kako bi smo ostvarili saradnju u distribuciji krovnih pokrivaca HARVEY TILE. Posebne pogodnosti distribucije postoje u zavisnosti od ostvarene prodaje krovnih pokrivaca, u zavisnosti od narucenih kolicina...
 
 
 
 
Milutina Milankovica br: 182 , 11000 BEOGRAD, SRBIJA
tel/fax: +381 (0) 60 303 808 1, +381 (0) 60 303 808 2, +381 (0) 60 303 808 3
design by Nodcom